Total Food Care ® Programma » F.A.Q

F.A.Q


Hoe kan ik mijn gratis vraag stellen?

Voer je vraag in via deze link.  Je moet daarvoor wel inloggen/registreren. Dit is zo geregeld, zodat niemand anders jouw vragen  kan bekijken. Inloggen/registreren is gratis. We zullen je ook niet met ongewenste spam bombarderen.


Hoe werkt een lidmaatschap?

Sluit een abonnement af voor 3 of 12 maanden via deze pagina.  Betalen kan per PayPal. Wij maken dan een speciale klantenpagina voor je aan. We laten je weten zodra deze klaar is. Op deze pagina staat een lijst met alle ingediende vragen en de gegevens antwoorden. Je hoeft niet te wachten met het indienen van je vraag tot je klantenpagina klaar is. Je kunt meteen je vraag stellen via deze link.

Als je lidmaatschapperiode voorbij is, vervallen eventueel openstaande vragen.


Hoe zie ik mijn gestelde vragen?

Als je inlogt op je klantenpagina zie je je abonnement staan en alle ingediende vragen met de status van de antwoorden (open, beantwoord, gesloten).


Ben ik niet heel duur uit als ik niet alle vragen gebruik binnen mijn abonnement?

Voor een abonnement van 3 maanden voor 3 vragen ben je 65 euro excl. BTW kwijt.  Dat is minder dan een adviseur een uur naar je bedrijf laten komen! Dus ook al gebruik je maar 1 van de 3, heb je nog steeds een goede deal!


Wat als ik niet tevreden ben over het antwoord?

Heel simpel! Dan zorgen wij voor een antwoord waar u wel tevreden mee bent. Mocht dat nog steeds niet naar wens zijn, krijgt u uw geld terug. Lees wel even de algemene voorwaarden van Total Food Care ®


Wat als een vraag niet oplosbaar blijkt met een email consult?

Wij zullen ons uiterste beste doen u een kort en duidelijk antwoord te geven. Maar er zijn gevallen denkbaar dat een antwoord niet in een enkele email past. Een vraag zoals: ‘hoe moet ik mijn fabriek aanpassen’ is natuurlijk niet met een paar zinnen te beantwoorden. Wel kunnen wij een aantal stappen aangeven en aandachtspunten bij een verbouwing bijvoorbeeld. Voor projecten kun je natuurlijk ook de expertise van Food Quality Plus inhuren. Lees hier meer over wat Food Quality Plus voor u kan betekenen.


Hoe is Total Food Care ® ontstaan?

In ruim 20 jaar advieswerk is mij gebleken dat er heel veel vragen zijn over voedselveiligheid, kwaliteit en wetgeving. Bedrijven willen dan niet direct een adviseur inhuren omdat dit veel tijd en geld kost. Ook werken veel adviesbureau met gestandaardiseerde methoden die niet genoeg worden aangepast aan de situatie van een bedrijf. Vragen blijven soms jaren op de plank liggen en de bijbehorende problemen worden niet opgelost. Gebleken is dat met een klein zetje en duidelijke informatie problemen snel en effectief kunnen worden opgelost. De kracht van dit concept zit vooral in snelle en duidelijke communicatie voor een lage prijs. Niet kletsen maar doen dus!


Waarom biedt Food Quality Plus ‘Total Food Care’ voor zo’n laag bedrag aan?

Wij willen alle bedrijven een laagdrempelige mogelijkheid geven om hun vragen over voedselveiligheid te stellen.  Voor ons zijn veel zaken dagelijkse kost, en daardoor zijn we er niet veel tijd aan kwijt. Daarnaast is het voor Food Quality Plus een mogelijkheid om te horen welke zaken op dit moment spelen in bedrijven en waar mensen tegenaan lopen en zo dus op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de markt. Een win-win situatie dus.


Wat is Total Food Care?
Soorten abonnementen
Veelgestelde vragen (FAQ)
Vraag stellen
Overzicht van je ingediende vragen